Ordigno AS | Våre tjenester
Ordigno AS er et digitalt byrå i Stavanger som leverer alt du trenger for å kunne nå dine mål. Vi hjelper bedrifter med å skape verdier gjennom digitale kanaler.
digitalt byrå, webutvikling, influencer marketing, seo, sosiale medier, webanalyse, content marketing, digital markedsføring
20273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20273,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Våre tjenester

Dette er vi flinke til
Digital markedsføring

Vi bistår din bedrift med å få mest utav deres markedsbudsjett. Vi velger de kanaler som gir deg best resultat – enten det er Google annonsering, annonsering i sosiale medie kanaler som Facebook, Instagram eller Snapchat.

PR & Content Marketing

Ordigno har stort på fokus på content marketing og PR. Dette er to tjenester som vi føler henger svært tett sammen. Vi tar oss blant annet av innholdsstrategi, innholdsproduksjon, PR-strategi, redaksjonelt innhold, omdømmebygging og digital PR.

Influencer Marketing

Vi velger riktig ambassadører til å hjelpe din bedrift med å nå din målgruppe. Ta kontakt for en prat om hvordan influencer marketing kan bli en del av din markedsføringsmiks.

Sosiale medier

Vi planlegger og produserer alt av innhold som skal til får å engasjere din målgruppe. Vi analyser din situasjon og setter opp en innholdsstrategi i samsvar med deres mål. Vi kan administrere alle de sosiale kanalene du ønsker, enten det er Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat eller Youtube.

Branding

Ordigno bistår deg med å bygge en sterk og tydelig merkevare. Med erfaring fra branding for store internasjonale selskaper, har vi det som trengs for å bistå deg på det norske markedet.

Webutvikling & design

Ordigno designer skreddersydd webdesign for store og små kunder i tillegg til å tilby tilpassede WordPressløsninger og selvstendige webapplikasjoner.

Vi har kompetanse til å bistå med både frontend og backend.

SEO

Ordigno bistår for at du skal kunne utnytte ditt fulle SEO-potensiale. Vi er der for deg i alle deler – fra analyse, tekniske forbedringer, innholdsarbeid, lenkebygging til rapportering. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat.

Webanalyse & innsikt

Vi vet at informasjon bedrer resultatene dine raskere enn noe annet. Vi hjelper deg med å forbedre dine resultater ved å finne ut hva kundene egentlig ønsker. Datadrevne beslutninger er helt sentralt for å få mest ut av din kommunikasjon.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om hva vi kan hjelpe deg med